V8club forum Seznam forumov V8club forum
American car club Slovenia
 
 Pogosta vprašanjaPogosta vprašanja   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   RSS Feed   Registriraj seRegistriraj se 
 Tvoj profilTvoj profil   Zasebna sporočilaZasebna sporočila   PrijavaPrijava 




Harley-Davidson Fat Boy 2003
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    V8club forum Seznam forumov -> Harley, Indian, Buell, Boss Hoss, Custom made...
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Škripy



Pridružen/-a: 09.11. 2007, 14:41
Prispevkov: 1224
Kraj: Slovenija

PrispevekObjavljeno: 19 Jan 2009 14:06    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

starc je napisal/a:
Aha, sem bil na obeh zborih.
pa si še na MC sceni?


Malo zgodovine za SLO bikerje.

Smo imeli zadnji sestanek MC RB v Idriji. Debata o tem ali bomo še na sceni zaradi sovražnega vpliva tujih klubov. Tu je bil v igri predvsem HA - rdeči iz Zagreba, kjer so bili večinski člani Slovenci. Zaradi fovšije in dolgoletnega staleža RB so se spravili na nas in je bilo kar nekaj obračunov - v Puli in Goriška Brda.
Smo pa prej seznanjali vso slovensko biker in moto sceno, kako to poteka v tujini. Nasilje in izsiljevanje, plačevanje za zbore, itd ( mafijski sistem služenje moto skupin). V tujini jim ta zaslužek predstavljata predvsem prostitucija, nekaj pa droge in varovanje. V Sloveniji pač prostitucija ni legalna, zato so prešli takoj na izsiljevanje. Sedaj je nekaterim jasno zakaj ni več srečanja v Ljutomerju in tudi v Puli se je razdelil na dva dela.
No in na sestanku smo se pogovarjali ali poskušamo ostati na sceni in obdržati bikersko sceno na nivoju druženja, kot je to bilo v preteklosti. Ker pa se je izpostavljati, samo zaradi druženja, z življenjem ni lahko. Če se stepeš ni tako hudo, samo ko pa je orožje zraven, adijo pamet. Smo pa imeli še na izbiro priključitev k Nemškemu MC Gremium. Za to dejanje se je odločilo nekaj članov, ki sedaj to sceno vodijo naprej. Ostali pa smo se z stiski rok in objemi poslovili od bikerskega življenja. Saj so nas čakale doma družine, ki zaradi neumnosti ne bi bile rade brez očetov.
Skupino MC Gremuim pa nekateri poznate, so največja skupina v Nemčiji in jih tudi rdeči pustijo pri miru. Saj veste, da kažin nikomur ne prinese zmage. V sporih so zmagovalci samo opazovalci. Sem pa bil kasneje na Na njihovem zboru v Berlinu, samo za člane in podpornike kluba. Sem šel iz firbca, da vidim iz prve roke, kako je to v realnosti. Zanimiva izkušnja, predvsem da sem bil navzoč ob servisu in testni vožnji po industrijskem dvorišču pravem Hot rodu. Skupina sponzorira dva avtomobila na dirki 402 m, ne vem v kateri razred spadata, je v bistvu ogordje iz cevi in samo karbonska školjka v obliki avtomobila čez, z nitro polnjenjem. Ko stojiš dva metra stran od V8 z ogromno konji, ko to laufa, to je bilo noro. Celo telo se ti trese po taktu motorja. Moram poiskati video posnetek, ker sem snemal.
No in če te nemška policija ustavi na motorju z MC napisi, si deležen 100% pregleda, kar ti lahko vzame tudi kakšno uro. In res fantje, tam gori se grejo zares, mi smo se šli samo otroške igrice, ko pa smo govorili kako bo, so se nam vsi smejali. Zatem pa je točno tako tudi bilo. Sem napovedal redosled dogodkov, ki so zvrstili v takem zaporedju, da bi mi bil še Danny fouš. To pa samo zato, ker sem poznal sceno in tudi vedel, kaj je v tujini.
O tem pa raje ob pivu.
Tako na hitro o koncu slovenskih MC Rolling Bones.

P.S.: Jakna je pa še zmeraj v omari......
_________________
Fucking americas V twins....
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
b-52 bomber



Pridružen/-a: 07.05. 2006, 09:38
Prispevkov: 1415

PrispevekObjavljeno: 19 Jan 2009 21:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tudi jaz sem že slišal take in drugačne zgodbe iz raznih MC, ter ne vem kakšna vse pravila, npr. kdo gre prvi od mize,napis na dekletih Biker property,itd.. in ravno to me je odvrnilo da bi se pridružil kakšnemu MC ali MK. No ja,saj sem tudi še sam "otrok", ampak tam so pa še "mlajši" od mene.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
b-52 bomber



Pridružen/-a: 07.05. 2006, 09:38
Prispevkov: 1415

PrispevekObjavljeno: 19 Jan 2009 22:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Rozi je napisal/a:
abajc3 je napisal/a:
PS: a tista US čelada na slikcah z normandije je original? si mogoče zbiratelj?


Da, tista čelada je originalna U.S. vojaška čelada, ki sem jo kupil v neki starinarnici v Arromanchesu v Normandiji.

Žal sem po tem ugotovil, da ni primerna za vožnjo z motorjem. Ker ušesa niso pokrita, postane piš vetra nad 50 km/h neznosen. Confused


Te čelade se da, lepo predelati, tako da jo lahko normalno uporabljaš tudi za vožnjo. Notranjost iz stiropora in tapicirana, pritrdi pa se z originalnimi jermeni, tako da lahko to po potrebi kadarkoli odstraniš!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
V8fanica



Pridružen/-a: 26.12. 2013, 20:20
Prispevkov: 1

PrispevekObjavljeno: 26 Dec 2013 20:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Rozi je napisal/a:
b-52 bomber je napisal/a:
Zelo lep motor, sploh pa so mi všeč feltne.Boljših nebi mogu izbrat k barvi in modelu motorja.
P.s. Tole je bilo pa expresno Cool Wink


Moja barvna poslikava je jubilejna ob 100. obletnici tovarne Harley-Davidson in je enaka na vseh dvobarvnih Harleyih 2003. Take poslikave ni bilo nikoli prej in je nikoli več ne bo. Cool

...

Še posebej po tem, ko se Rozi enkrat zvrne v graben in bo treba k ličarju. Crying or Very sad

Sicer za zdaj posebne zbirateljske vrednosti nima, ker so v tovarni raztegnili proizvodnjo modelnega leta 2003 na 14 mesecev in s tem preplavili trg. Redkejše so na primer poslikave letnikov:

  • 1998 (95. obletnica - temno rjava/svetlo rjava)
  • 2008 (105. obletnica - bakreno/črna)


Platišča pa so serijska. Taka, kot so pri vseh Fat Boyih do modelnega leta 2006. Slučajno se lepo ujemajo z barvo. Ali pa tudi ne. Ko sem ga prvič zagledal v katalogu v teh barvah, sem vedel, da je to to.


Lep motor!! Samo majčken popravek - l. 1998 je bila kombinacija v bistvu temno bordo rdeča/šampanjec Wink
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    V8club forum Seznam forumov -> Harley, Indian, Buell, Boss Hoss, Custom made... Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


MojForum.si - brezplačno gostovanje forumov. Powered by phpBB 2.